leeflijn


Tijdelijke leeflijn Diversen valbeveiliging Valbeveiliging.
Regelbare lengte van 2 tot 20 m. Bij het installeren van de leeflijn is het essentieel om rekening te houden met de pijl f ervan die moet worden toegevoegd aan de speling van de gebruikte antival. Hijs en Hefwerktuigen. Lading vastzet Systemen.
Levenslijnen valbeveiliging Leeflijn dak.
Levenslijnen Leeflijnen voor tijdelijke valbeveiliging. Voor werken die op hoogte gebeuren is er meestal een permanente valbeveiliging geplaatst. Op sommige locaties zijn de opdrachten soms zo kort van duur, of slechts éénmalig uit te voeren. Om toch aangelijnd en veilig te kunnen werken wettelijk verplicht, wordt in zo'n' situatie tijdelijk valbeveiliging gebruikt.
Leeflijnen werkpositionering.
Door gebruik van een mobiele verankering en een statische leeflijn kan de gebruiker niet over de rand vallen. Werkpositionering en verankering. De gebruiker is met een instelbare leeflijn gekoppeld aan een tijdelijke horizontale leeflijn, die als verankering dient. De gebruiker kan zich positioneren met een instelbare leeflijn.
Leeflijn Bewust werken aan jezelf.
Telefoonnummer: 0485-385021 en 06-53893583 Uiteraard is Leeflijn ook per e-mail bereikbaar: info@leeflijn.nl. Telefonisch is Leeflijn te bereiken van 9.00u tot 18.00u. Leeflijn is gevestigd op het adres: Dokter verbeecklaan 40 5845CE Sint Anthonis. Verbeecklaan 40 5845 CE Sint Anthonis T 0485 385021 M 06 53893583 E info@leeflijn.nl.
KLIM LEEFLIJN op De Berghut c.v.b.a.
De Petzl Dual Connect Adjust is een dubbele positioneringslijn / leeflijn met n vaste lijn en n verstelbare lijn en is ontworpen voor abseilmanoeuvres, multi-pitch routes, alpinisme en canyoning. Evolv Adjust L35ARD. De Petzl Evolv Adjust is een dubbele positioneringslijn / leeflijn met twee verstelbare lijnen, gemaakt van dynamisch touw om de krachten te beperken bij een korte val in deze zelfzekering.
INDUSTRIE LEEFLIJN op De Berghut c.v.b.a.
Absorbica Y Leeflijn L59. De Absorbica Y Leeflijn is een Energie Absorber, met gentegreerde leeflijn in Y-vorm, met een lengte van 0.8m. Deze Absorbica is ontworpen voor het beveiligen op een leeflijn in touw, in kabel of op. Grillon Regelbare Leeflijn 3m L52A 003.
Leeflijnen Leeflijnen.
Een speciale loopwagen kan op elk punt op de staalkabel bevestigd worden en loopt over de verschillende tussensteunen zonder dat men zich moet loskoppelen. Een leeflijn of staalkabeltraject kan ingezet worden als positionering ook retentie, leibandprincipe of gebiedsbegrenzing genoemd waarbij er gestreefd wordt naar het voorkomen van een val.

Contacteer ons

vorklift tweedehands
klimpark biesbosch
werken op ladder
hoogte trap
highworks
leeflijn
maximale werkhoogte ladder
hoogte valbeveiliging
veilig werken op daken