werkhoogte ladder


Altrex All Round reformladder Veilig werken op hoogte.
De opsteekhaak met veiligheidspal voorkomt dat de ladder inklapt terwijl je hem gebruikt. En met de stabiliteitsbalk sta je altijd veilig en stabiel. Makkelijk en compact. Dankzij het lichtgewicht aluminium is de All Round makkelijk te verplaatsen. Handig als je hem vaak gebruikt. Unieke diepe D-sport. De reformladder heeft een diepe D-sport, uniek van Altrex. Het grote antislip sta vlak geeft je meer ruimte en daarmee meer sta comfort. All Round reformladder. In de winkel kopen. Een vraag stellen. Handleiding downloaden PDF. Losse onderdelenlijst bekijken. Download specificaties PDF. Artikelnummer Type Aantal sporten Opberglengte m Uitgeschoven lengte m Werkhoogte vrijstaand m Max.
Advies over ladders Coolblue.
De maximale stahoogte van een ladder is de hoogte van de bovenste sport van de ladder waar je op mag staan. De maximale werkhoogte is de hoogte die een gemiddeld persoon bereikt wanneer hij of zij met gestrekte armen op de bovenste sport staat.
Welke ladder of trap moet ik kopen? Lees ladders en trappen koopgids!
De maximale werkhoogte is het hoogste punt wat je bereikt met deze trap of ladder wanneer een gemiddeld persoon 1.80m met uitgestrekte arm staat op de bovenste veilige trede. Wanneer een ladder op verschillende manieren gebruikt kan worden zoals een reformladder, is de maximale werkhoogte altijd gemeten in de stand waarbij de werkhoogte het hoogst is.
Het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte bij een steiger SteigerCentrum.nl.
Onder werkhoogte wordt/" De een spreekt van werkhoogte, de ander van platformhoogte, maar wat is nu het verschil? Dit geeft soms verwarring, vandaar onderstaande uitleg en afbeelding. Onder werkhoogte wordt" / Javascript is uitgeschakeld in uw browser! Activeer het a.u.b.
De juiste ladder kiezen Escalo.
De hoogte van een huis is al snel 6 meter, dus om aan de dakrand te komen moet de ladder minstens zo hoog zijn. Volgens de veiligheidsnormen moet een ladder zelfs minimum één meter boven de te bereiken hoogte uitkomen.
Ladder kopen? Coolblue.
Morgen in huis. Toevoegen aan vergelijking. Onze keuze voor een telescopische ladder voor intensief gebruik. Onze keuze voor een telescopische ladder voor intensief gebruik Altrex TL Smart Up Active 1x13. 4.5 / 5 sterren 13 reviews. Maximale werkhoogte: 480, meter.
LadderExpert.NL Ladder lengte en werkhoogte.
Ladder lengte en werkhoogte. Op deze pagina kunt u berekenen hoe lang de ladder moet zijn die u nodig heeft. U geeft simpelweg te hoogte op in meters van de te overbruggen hoogte. de waarde in het groene vlak is de veilige optimale opstelling.;

Contacteer ons

werken op hoogte valbeveiliging
gevelbekleding plaatsen
werken op hoogte ladder
valbeveiliging hoogwerker
veilig werken op het dak
sm materiaal
occasie heftruck te koop
trap heftruck
werkhoogte ladder
heftruck tweedehands