heftrucks hermans


Opnieuw drama bij Kempens familiebedrijf werknemer 44 uit. Rijkevorsel Gazet van Antwerpen.
09/05/2017 om 0300 door bvdl. Bij een tragisch arbeidsongeval is maandag bij Hermans Heftrucks in Rijkevorsel een 44-jarige werknemer uit Rijkevorsel om het leven gekomen. Het is de tweede keer in korte tijd dat het familiebedrijf door het noodlot wordt getroffen. Op het terrein van Herman Heftrucks op de Beersebaan in Rijkevorsel gebeurde maandag omstreeks 15u een dramatisch arbeidsongeval. Bij het verwijderen van een zogenoemde mast of stalen arm van een heftruck door twee werknemers van het bedrijf is er iets fout gegaan. Voor een van de twee arbeiders Steven Stief Verschueren uit Rijkevorsel liep het ongeval fataal af.
Hermans Heftrucks verliest tweede werknemer in een maand Rijkevorsel Het Nieuwsblad.
Hermans Heftrucks verliest tweede werknemer in een maand. 09/05/2017 om 0300 door bvdl Print Corrigeer. Een 44-jarige man is maandag bij een tragisch arbeidsongeval bij zijn werkgever Hermans Heftrucks in Rijkevorsel om het leven gekomen. De man raakte gekneld tussen een mast van een heftruck en de cabine. Bij het verwijderen van een zogenoemde mast of stalen arm van een heftruck door twee werknemers van het bedrijf is er iets fout gegaan.
HEFTRUCKS AQ-forklifts.
Bekijk onze voorraad machines voor eindgebruikers. T 32 3 340 04 95. F 32 3 340 04 91. Abonneer u op onze Special Offer. Blijf op de hoogte van de nieuwste toestellen in stock.
Hermans Heftrucks Rijkevorsel Tel 033400. Heftrucks goudengids.be.
Beersebaan 71 2310 Rijkevorsel. 03 340 04 90. 03 340 04 91. Andere interessante bedrijven in de buurt. Luithagen Haven 2-BLOKI/200 2030 Antwerpen. Noorderlaan 608 2030 Antwerpen. Hilaire Van Der Haeghe. Boomsesteenweg 174 2610 Wilrijk Antwerpen. zoek je een heftruk dan moet je bij hermans in beerse zijnhet is ook mogelijk om er eentje te hurenhet is zowel verhhur-verkoop en leasing.
Herco Machinery Hermans Tuinmachines en Hermans Heftrucks tuinbouwmachines.
Ga naar de website van Hermans Heftrucks. Het is de trotse 3de generatie die nu het voortouw neemt met deze nieuwe afdeling. Met een 7-tal medewerkers doen we exclusief de import in de Benelux van Italiaanse topmerken als Balfor Peruzzo evenals het Canadese topmerk Wallenstein. Over gans de Benelux hebben we hiervan een dealernetwerk wat zorgt voor een vlotte levering en optimale service na verkoop. Kwaliteit voor elk product.
Hermans Heftrucks BVBA BE 0415.659.747 Rijkevorsel.
Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Beersebaan 71. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam Hermans Heftrucks BVBA. Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Juridische toestand Actieve onderneming. Met een login ziet u de personeelsklasse. Sector Zware machines heftrucks hoogwerkers verkoop.
Hermans-heftrucks.
Heftruck hoogwerker verreiker reachtruck stapelaar transpallet kopen of huren? Welkom op de website van Hermans Heftrucks. Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in de verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands vorkheftrucks hoogwerkers verreikers schaarliften reachtrucks stapelaars transpalletten. Onze website laat u toe online uw keuze voor het kopen of huren van een machine voor te bereiden. Bent u niet zeker of u wel de juiste keuze maakt? Neem dan contact op zodat we u met persoonlijk advies kunnen bijstaan. Ruim aanbod occasie heftrucks. Meer dan 50 jaar ervaring.

Contacteer ons

valgevaar
kb werken op hoogte
heftrucks hermans
werken op het dak
hoogte belgie
heftruck te koop tweedehands
heftruck ongeval
maatregelen treffen
toolbox werken op hoogte
heftr