rope access


Rope access Alpineworks.
Alpineworks biedt uitkomst bij rope access, ook wel industriële touwtechnieken genoemd. Wij maken gebruik van deze touwtechnieken om werkzaamheden op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plekken uit te voeren. Ook besloten ruimtes worden daarmee toegankelijker. Het voordeel van deze industriële touwtechnieken is dat u aanzienlijk bespaard op hoogwerkers en huren of opbouwen van stellingen.
Height Rope-access.
Montage, reiniging, onderhoud en inspectie kunnen allen met grote efficiëntie worden uitgevoerd. Opdrachtgevers stellen hoge eisen aan veiligheid en kwaliteit. Height Rope Access werkt daarom enkel met ervaren IRATA-gecertificeerde personen, die allen in het bezit zijn van een geldig VCA-attest.
Rope Access ISEC Industrial Safety and Emergency Consult.
Onze grootste troef? Door de bestaande faciliteiten van de ISEC TrainingPlant om te bouwen en uit te breiden met speciale structuren werd een opleidingsfaciliteit gecreëerd die voor zowel onshore rope access technicians als offshore rope access technicians de nodige uitdagingen geeft.
ROPE ACCES Activiteiten Buijsse.
Het toepassen van deze rope access techniek komt vooral tot zijn recht in offshore opdrachten windmolenparken op zee, boorplatformen, maar heeft ook al meer dan zijn nut bewezen onshore. Ook aan land kunnen immers in bepaalde infrastructuurwerken of chemische installaties moeilijk ctoegankelijke plaatsen via rope acces plots wel toegankelijk worden.
C.R.I. Industriële Touwtechnieken.
begrijpt dat opdrachtgevers hoge eisen stellen aan professionalisme en veilgheid en levert daarom enkel gecertificeerde personen en materialen in overeenstemming met strikte normen en procedures. heeft een VCA Petrochemie certificaat en is lid van IRATA. klik op de foto om te vergroten.
Opleiding Rope Access Basis SafetyPro.
De opleiding richt zich op de basisvaardigheden die vaak voorkomen binnen Rope Access en kent de volgende hoofddoelen.: Bekend raken met de basisprincipes van het veilig werken op hoogte door middel van Rope Access, dit begrijpen en ook weten toe te passen.
Opleiding Industriële Touwtechnieken Rope Access NATURE Outdoor Training Education.
Want daar gebeurt het échte werk straks ook. Door jaarlijks bij te scholen houden we het werkveld op de hoogte van recente wijzigingen op het vlak van rope access. We delen best practices, presenteren nieuwe materialen en leren uit incidenten.

Contacteer ons

transpallet te koop
werken in de hoogte
risicoanalyse heftruck
te huur rijkevorsel
Verhuur heftruck
Huur schaarlift
boomverzorging limburg
rope access
hoogwerker huren particulier
touwtechnieken
Stellingladder