Stellingladder


14010700 / Z600 Verrijdbare stellingladder Mennens Belgium.
14010700 / Z600 Verrijdbare stellingladder. Algemeen Ten behoeve van het heen en weer-verkeer langs een stellingkast toegepast met looprails en inverend remmende rolwielen. Individueel qua hoogte aanpasbaar. De aan de onderzijde van de ladder gemonteerde veerbelaste wielen maken bij belasting van de ladder automatisch stabiel bodemcontact. Wanneer de ladder niet wordt gebruikt kunt u deze loodrecht tegen de stelling plaatsen. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Geschroefde treden voorzien van ingeperst stootrubber. Gefelste treden met Safer Step technologie.
BITO Systems nv BITO.
Combinatie stelling/ladder Freetime Online Shop.
Bestel Combinatie stelling/ladder bij FreeTime online.
Ladders trappen en steigers in alle formaten.
Met een ladder trap of steiger kom je eenvoudig bij de moeilijk bereikbare plekjes. Bekijk en vergelijk onze huishoudtrappen vouwladders en veel meer.
Escalo Combinatie stelling-ladder 2x6 sporten Hubo.
De combinatie stelling-ladder van Escalo is gemaakt van aluminium en heeft een platform van mutiplex. De stelling is licht stevig en compact en is ook op trappen te gebruiken. Tweedelige stelling-ladder 2x6 treden Breedte stabilisator 95cm Hoogte platform 1m Afmeting platform 120x040 m Hoogte uitgeschoven ladder 275m Hoogte in A-stand 159m Werkhoogte 3m
Stellingladders ZARGES.
in een handomdraai kan de ladder in de juiste gebruikspositie worden geplaatst. In parkeerstand neemt de ladder minimale ruimte in beslag. De ladder kan in een handomdraai in de juiste gebruikspositie worden geplaatst. De stellingladder heeft twee inhanghaken voor bevestiging aan de geleidingsrail en twee parkeerhaken waardoor de ladder loodrecht tegen de stelling kan worden gehangen in parkeerstand. De verrijdbare uitvoeringen hebben aan de bovenzijde een geremd loopwerk. Aan de onderzijde van de ladder zijn veerbelaste wielen gemonteerd die bij belasting van de ladder automatisch stabiel bodemcontact maken. Wanneer de ladder niet wordt gebruikt kunt u deze zonder los te koppelen loodrecht tegen de stelling plaatsen. In de ladderbomen geplaatste verwisselbare kunststof ladderschoenen garanderen een veilige stand.
Ronde buisrail voor stellingladders KRAUSE.
Ronde buisrail voor stellingladders KRAUSE. Al vanaf 6195 / Stk. Gratis levering. 5% Online korting. Nu informeren!
Ladders Stellingladder DiscountOffice.nl.
Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen! Wilt u liever eerst een account aanmaken? Meld u hier aan. Geleidingsrail Lichtmetaalen D 30mm L 3m Voor Stellingladder 3447 excl. BTW per stuk 4171 incl. 21% BTW Klik voor meer informatie. Houder met Eindaanslag Rechts Voor Stellingladder 1857 excl. BTW per stuk 2247 incl. 21% BTW Klik voor meer informatie. Houder met Eindaanslag Links Voor Stellingladder 1857 excl. BTW per stuk 2247 incl.
Escalo Stelling-ladder Multi Hubo.
De stelling-ladder Multi is multifunctionaliteit ten top. Deze stelling in aluminium en multiplex kan omgevormd worden tot een ladder in A-stand of in uitgeschoven stand en is bovendien geschikt voor gebruik op ongelijke hoogtes. De twee stabilisatoren van 71cm breed die aan beide uiteindes van de ladder zitten zorgen voor extra stevigheid zodat je met een gerust hart de klus kan klaren. Dankzij het aluminium frame zijn deze stelling-ladders erg licht wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.Tweedelige stelling-ladder 2x6 tredenBreedte stabilisator 71cmHoogte platform 098mAfmeting platform 147x040 mHoogte uitgeschoven ladder 277mHoogte in A-stand 160mWerkhoogte 3m

Contacteer ons

transpallet te koop
werken in de hoogte
risicoanalyse heftruck
te huur rijkevorsel
Verhuur heftruck
Huur schaarlift
boomverzorging limburg
rope access
hoogwerker huren particulier
touwtechnieken
Stellingladder